Beschrijving

Een TOPPERTJE van een drie kamer appartement. Dit prachtige moderne, luxe afgewerkte DRIE-KAMER appartement ligt op fijn en rustig plekje in Leiden. Dit appartement is echt een heerlijke plek om te wonen, het appartement bevindt zich op de begane grond van een net en verzorgd appartementencomplex in Leiden Zuid-West. De huidige eigenaren hebben dit appartement met veel liefde verbouwd en erg luxe en modern afgewerkt! Het is echt een appartement waar je zo in kunt trekken. Ruime woonkamer met luxe open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de woonkamer heb je ook toegang tot het balkon. 


Indeling: 
Nette entree met brievenbussen en intercomsysteem voor de deurbellen, achter de deur bevindt zich de centrale toegang naar de lift maar tevens ook de hal naar het appartement. 
Via de voordeur kom je in de hal/gang van het appartement. Via de gang kom je bij de ruime slaapkamer en een tweede slaap-/werkkamer. De badkamer en het toilet zijn modern en luxe afgewerkt. Tevens is er een inpandige berging met ruimte voor wasmachine/droger en eventueel extra vriezer. In deze inpandige berging hangt ook de cv-ketel.
De huidige eigenaren hebben het appartement geheel gemoderniseerd en met veel liefde en erg stijlvol afgewerkt de keuken, badkamer, wanden en vloeren, echt alles is netjes afgewerkt. 
Tevens hebben zij ook een nieuwe cv ketel en mechanische ventilatie installatie geplaatst. 

Tevens een fijne (fietsen)berging op de begane grond.

Het complex heeft een gezonde VvE en is daardoor ook erg goed onderhouden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het complex. Het winkelcentrum "De Luifelbaan" ligt op 5 minuten loopafstand. Hier kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Het gezellige centrum van Leiden is op een kleine 10 minuten fietsafstand. Reist u met het OV dan zijn zowel station Leiden Centraal (10 minuten fietsen), De Vink (5 minuten fietsen) en station Lammenschans (10 minuten fietsen) erg goed bereikbaar.

Bijzonderheden: 
- Erfpacht canon is afgekocht tot 10 januari 2070
- Bijdrage VvE € 163,- per maand
- Energielabel B
- Nieuwe kozijnen 2019
- Het appartement is in 2016 geheel gemoderniseerd inclusief nieuwe cv ketel.

Vraagprijs: € 350.000, - K.K. | Oplevering: in overleg 

NEN 2580 meetrapportage en een bouwkundig rapport zijn beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen

Kenmerken