Beschrijving

In de woonwijk “Boschgeest” in Voorschoten gelegen half vrijstaande villa op ca. 606 m2 eigen grond. Het perceel grenst aan de achterzijde aan een waterpartij. Deze half vrijstaande woning bevindt zich op een van de mooiste locaties van Voorschoten, tegen het park “Rozenburgh” aan. De woning is speels van opzet en in de loop der jaren op een slimme wijze intern veranderd. De keuken is verplaatst naar de voormalige garage, er is een grote garage aangebouwd (geschikt voor twee auto’s) en er is op de bovenverdieping een grote badkamer en suite gecreëerd. Zoals u op de foto’s kunt zien is er een oprit voor meerdere auto's. Dit is een kans voor u! Een villa waar u naar alle tevredenheid in kunt gaan wonen. 
“The Britisch School” ligt op loopafstand van de woning en openbaar vervoer, alsmede een treinstation (Voorschoten) ligt vlakbij. 

Indeling: oprit voor meerder auto’s, grote garage, ook geschikt voor het plaatsen van meerdere auto’s, deur achterin garage naar prachtige tuin, gelegen aan een watertje. Entree woning, hal met meterkast, toilet en opbergkast. deur naar woonkamer die nu in tweeën gedeeld is. Een voor- en achtergedeelte waarbij het achtergedeelte over een kantoorruimte en een hout gestookte open haard beschikt. L-vormige woonkamer met trap naar bovengelegen verdieping. Deur naar keuken (hier was vroeger de garage gesitueerd). Deur naar tuin aan de voorzijde. 

1e verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, een grote slaapkamer aan de achterzijde (met airconditioning) en grote badkamer (en suite). Hier was vroeger een slaapkamer gesitueerd. walk-in closet vanuit de master bedroom. Een 2e badkamer in de hal. Er is een deur in de grote slaapkamer die naar een groot balkon leidt.  
Ouderdom- en asbestclausule zijn van toepassing.

Vraagprijs: € 1.140.000, - K.K. | Oplevering: in overleg / kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken