Beschrijving

“EEN SNOEPJE VAN EEN WONING” Zo kan je deze VIER-KAMER tussenwoning uit ca. 1900 wel noemen. Wat een leuke woning, wat een fijn plekje en wat een grote achtertuin heeft deze gave woning. En dat is nog niet eens alles. Want de huidige eigenaresse heeft deze woning “af” gemaakt. En misschien wel voor jou / jullie. Dit snoepje is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Wat is er gedaan. wij sommen het even voor je op: De houten begane grond vloer is vervangen voor een betonnen vloer met vloerverwarming. De keuken is vernieuwd, alsmede de badkamer (keuken uit 2017 / badkamer uit 2013). Het toilet op de begane grond is in 2015 vernieuwd Het dak is ook vernieuwd en geïsoleerd. Dat is in 2013 gedaan. Ook zijn er kunststof kozijnen geplaatst in de dakopbouw aan de achterzijde. verder is de woning de afgelopen jaren geheel voorzien van dubbel glas. Je merkt en je ziet het: een top huis(je) die mogelijk in jouw bezit kan komen. 

Indeling: voortuin, entree woning, hal met meterkast en toilet. Deur naar grote woonkamer. Woonkamer (doorzon) met trap naar bovengelegen verdieping, gave uitbouw (geheel van glas) en open keuken. deur naar schuur / bijkeuken. Deur naar diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten met achterom.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers en fraaie badkamer. 

Vraagprijs : € 439.000, - | Oplevering: in overleg

Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken