Beschrijving

In de woonwijk “Starrenburg 1” in Voorschoten ligt deze UITGEBOUWDE vijf-kamer eengezinswoning. Deze woning ligt een Idyllisch en rustig gesitueerd straatje in een zeer kindvriendelijke woonwijk. Diverse speelgelegenheden voor de kindjes liggen in de nabijheid van de woning. De vorige eigenaren hebben de uitbouw geplaatst en het woon- en keukengedeelte “omgedraaid”. In de nieuwbouw bevond de woonkamer zich aan de voorzijde, de keuken achterin. De uitbouw heeft de woning zo veel ruimte gegeven dat de woonkamer nu aan de achterzijde is gesitueerd. De woning heeft nog een balkon op de 2e verdieping. Verder is de woning in een goede staat van onderhoud en de woning kan zo betrokken worden.

Indeling: 
Voortuin, entree woning, voordeur naar de hal met toegang tot de woonkamer. Aan de voorkant van de woning treft u de ruime woonkeuken met ruimte voor eettafel. De woonkamer is uitgebouwd waardoor je een bijzonder ruime woonkamer hebt. In het midden van de woonkamer bevindt zich een deur naar de gang met het toilet en de trap naar boven. Via de openslaande deuren kom je in de nette tuin. In de tuin staat een stenen berging. 

Eerste verdieping: 
Via de trap komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer vindt u aan de voorkant van de woning. Daarnaast bevindt zich nog een kleinere slaapkamer/studeerkamer. 
Aan de achterzijde treft u ook nog een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van bad, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een toilet. 

Zolderverdieping: 

Op de zolderverdieping treft u een ruime slaapkamer en de opstelplaats voor wasmachine en cv ketel.

Vraagprijs: € 539.000, - k.k.

Oplevering in overleg.

Ouderdom- en asbestclausule zijn van toepassing.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten

Kenmerken