Omschrijving

Tegen het centrum van Voorschoten aan gelegen VIJF-KAMER (tussen)woning met voortuin en riante zongerichte achtertuin (gelegen op het zuidoosten) met achterom en een stenen berging. Deze woning is bijzonder van opzet (zie b.g.g. plattegrond) en heeft een heerlijk lichte woonkamer met open keuken. En hoe leuk is dit: binnen 100 meter ben je in het gezellige centrum waar je kunt shoppen en een restaurant of café kunt bezoeken. Aan de overkant ligt tevens een fantastisch park (Burgemeester Berkhoutpark, een rijksmonument), waar je tot rust komt of je hond kunt uitlaten. Een woning op een centrale locatie die wel eens binnenkort van jou kan zijn. 
 
Begane grond: voortuin, entree woning, vestibule met meterkast, hal met trap naar bovengelegen verdieping, toilet, trapkast (kelder) en deur naar de brede doorzon woonkamer, open keuken met deur naar de (zongerichte) achtertuin met stenen berging en achterom.
 
1e verdieping: overloop met trap naar de zolder, twee ruime slaapkamers, een werk- (of studeer) kamer, toilet, badkamer met ligbad. Over de gehele breedte van de woning een balkon.
 
2e verdieping: overloop met recent vervangen cv-ketel (Vaillant, 2018) en wasmachineopstelling. Deur naar een grote zolderkamer met dakkapel.
 
Vraagprijs: € 369.000, - K.K. | Oplevering: in overleg
 
NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.
 
Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken