Beschrijving

Een “plaatje” van een ZES-KAMER, jaren-50 Hoekwoning met fantastische (ca. 25 meter diepe) achtertuin met aangrenzend een GARAGE. Deze mooie en uitgebouwde woning ligt op een heel mooi en rustig plekje in Voorschoten (woonwijk: “KRIMWIJK”) en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. De huidige eigenaren hebben de woning prachtig gerenoveerd en naar de huidige tijd aangepast. De badkamer, de toiletten, vloeren en het stukwerk zijn vernieuwd. De achtertuin is ook aangepakt en ziet er nu prachtig uit (zie foto’s). Door de diepte van de achtertuin is hier de hele dag zon. De woning beschikt ook over een ruime garage. Deze garage ligt direct achter de woning en is lekker groot. Ideaal voor het stallen van een auto of te gebruiken als berging. 
U leest het al, een prachtige woning waar u zo in kan en heerlijk (en rustig) kunt wonen.

De woonwijk “Krimwijk” is een jaren-50 woonwijk, waar je heerlijk kunt wonen en genieten van de rust. Deze woonwijk ligt op fiets (en loop)afstand van het centrum van Voorschoten.

Indeling: voortuin met zijtuin en entree woning. Hal met meterkast, trap naar bovengelegen verdieping, trapkast en vernieuwd toilet. Vanuit hier gaat u naar de riante woonkamer met grote raampartijen en schuifpui, met zicht op de groene achtertuin. Via de keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) kunt u naar de achtertuin. De diepe, groene achtertuin heeft twee terras gedeeltes (voor de ochtend en na-middag zon) en een aangrenzende garage en achterom.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers (met balkon aan de voor- en achterzijde) en een mooie, vernieuwde badkamer (met ligbad, douche en wastafel). De slaapkamer aan de achterkant heeft een apart badkamermeubel en er zit een losse WC op deze verdieping. Via de gestoffeerde trap kunt u naar de bovengelegen verdieping. 

2e verdieping: overloop met CV-opstelling en twee slaapkamers met dakkapel. Eventueel kunt u hier een extra dakkapel aan de voorzijde plaatsen voor extra ruimte. Verder is er veel opslag mogelijkheid achter de schotten.

Vraagprijs: € 750.000, - | Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken