Beschrijving

Aan de Oude Leidseweg (een oude Romeinse verbindingsweg tussen Leiden en Voorschoten) ligt deze hele leuke jaren-30 hoekwoning met grote garage en bijzonder fraaie en ruime achtertuin. Wordt dit misschien jouw toekomstige woning?  Deze woning ligt op een groot perceel (253m2) en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het schilderwerk is recent nog onder handen genomen. Alles is netjes en voelt goed aan. Het unieke is echt de achtertuin en ook de grote garage met een eigen parkeergelegenheid. De garage is ideaal voor een klusser. Maak hier je eigen werkplaats en je kan heerlijk klussen. Daarnaast is er nog een aparte schuur. De achtertuin ligt op de zonkant. Een tuinhuis zal hier niet misstaan.

Achter deze woning ligt ook een leuke speeltuin voor kinderen.

 

Deze woning ligt op loopafstand van een winkelcentrum, scholen en het openbaar vervoer (NS). Ook zijn de A4 en A44 op korte afstand bereikbaar.

Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Voorschoten of Leiden.


Indeling:
Voortuin, entree woning, hal met meterkast en trap naar bovengelegen verdieping, entree woonkamer. Fijne doorzon woonkamer met doorgang naar keuken en daarachter de badkamer. In de keuken bevindt zich de deur naar de kelderkast en via de buitendeur komt u op een terras met daaraan grenzend de diepe achtertuin (gelegen op het westen) en de deuren naar garage en schuur.


1e verdieping: overloop,  drie slaapkamers en vlizotrap naar zolder.
Verder heeft deze woning veel kastruimten.


Kom je eens kijken? Wij leiden je graag rond.


Oplevering: in overleg .

Vraagprijs: € 399.000, - K.K.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.
Ouderdom- en asbest clausule zijn van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen

Kenmerken