Beschrijving

Tegen het historische centrum van Voorschoten aan ligt in een appartementencomplex MET LIFT en op de 2e etage dit fijne DRIE-KAMER Hoek-appartement met balkon, gelegen op het zuidwesten. Omdat het een hoek-appartement betreft beschikt dit deze woning over meer dan gemiddelde hoeveelheid ramen. Hierdoor is dit appartement lichter dan de meeste appartementen. De woning kan snel opgeleverd worden aan u. Het staat nu leeg en wacht op een nieuw baasje. Dit appartement ligt in een kleinschalig, goed onderhouden appartementencomplex, veelal bewoond door 50+ 'ers. Parkeren kan op het privé parkeerterrein met parkeerplaatsen voor de bewoners. 

De gezellige winkels, restaurants en drinkgelegenheden liggen op loopafstand. Recreatiegebied de Vlietlanden en landgoed de Horsten liggen op fietsafstand. 

Indeling: Toegang via de centrale (afgesloten) entree met bellen- en brievenbussentableau, trappenhuis, lift en trap naar de tweede verdieping.

Indeling appartement:
Voordeur, hal met meterkast en kast met cv-opstelling, deur naar eerste slaapkamer. Toilet en badkamer in de hal, deur naar 2e (ruime) slaapkamer met erker, deur naar woonkamer met open keuken en balkon.  
Wordt dit fijne appartement op een top locatie van u? Kom snel kijken, want het is zeker een bezichtiging waard.

Maandelijkse bijdrage vve € 177,73 p/m

Vraagprijs: € 399.000, - K.K. | Oplevering: in overleg / kan direct

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Ouderdom- /asbest- en niet zelfbewoners- clausule zijn van toepassing.

 Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
De woning wordt verkocht zonder Lijst van zaken en vragenlijst

Kenmerken