Beschrijving

Tegen het historische centrum van Voorschoten aan, ligt dit grote, gelijkvloerse, op de eerste verdieping, DRIE-KAMER appartement met balkon, gelegen op het zuidwesten. De gezellige winkels, restaurants en drinkgelegenheden liggen op loopafstand. Recreatiegebied de Vlietlanden en landgoed de Horsten liggen op fietsafstand. 
Dit appartement beschikt over een extra grote woonkamer met een zonnig balkon. Via de woonkamer komt u in de moderne keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Verder heeft het appartement een ruime hoofdslaapkamer met inbouwkasten, een kleinere slaapkamer aan de voorzijde en twee nette badkamers. Dit appartement ligt in een kleinschalig, goed onderhouden appartementencomplex, veelal bewoond door 50+ ers. Parkeren kan op het privé parkeerterrein met parkeerplaatsen voor de bewoners. 

Indeling: Toegang via de centrale (afgesloten) entree met bellen- en brievenbussentableau, trappenhuis, lift naar de eerste verdieping, inpandige berging. 

Appartement:
Voordeur, hal met meterkast en vaste kast, gang met deur naar de grote slaapkamer met badkamer a-suit, deur naar de tweede slaapkamer, tweede badkamer, toilet en deur naar de grote woonkamer met toegang tot het zonnige balkon, via de woonkamer komt u in de moderne keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en heeft tevens toegang tot het zonnige balkon. Twee deuren aan de achterzijde brengen u naar de zonnige achtertuin.

Wordt dit fijne appartement op een top locatie van u? Kom snel kijken, want het is zeker een bezichtiging waard.

Vraagprijs: € 550.000, - K.K. | Oplevering: in overleg / kan direct


NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Ouderdom-/asbest en niet zelfbewoners clausule zijn van toepassing.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken