Beschrijving

Helaas is het niet meer mogelijk om voor deze woning een bezichtiging in te plannen.
Een Dotje van een jaren-30 VIJF-KAMER tussenwoning op een fijn plekje in de woonwijk "Vlietwijk" in Voorschoten. Deze hele schattige woning met kamer-en-suite en originele details beschikt over een fijne achtertuin met achterom (via de tuin van de buren) en ruime voortuin. De woning staat in een gezellige straat op loopafstand van het centrum van Voorschoten. Achter de voordeur wacht een sfeervolle woning met leuke details zoals de kamer en suite-schuifdeuren en een mooie eikenhouten vloer. Krijg je al zin om te komen kijken?! 

Indeling:
Ruime voortuin (op het zuidoosten), entree woning met meterkast (9 groepen), hal met trap naar boven en een toilet met fonteintje. Sfeervolle en suite woonkamer en eetkamer. Half dichte keuken in de uitbouw met diverse inbouwapparatuur en handige kast met wasmachine aansluiting. 
Via de deur in de keuken kom je in de knusse achtertuin (op het noordwesten) in de tuin bevindt zich een berging. 

1e verdieping: overloop met opbergruimte, 3 fijne ruime slaapkamers, een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft toegang tot het dakterras. Badkamer met wastafels, toilet en een bad. Trap naar bovengelegen verdieping.

2e verdieping: overloop met cv en opbergruimte achter de luiken. Slaapkamer met dakkapel/dakopbouw en veel opbergruimte.

Vraagprijs: € 385.000,- K.K. | Oplevering: in overleg / kan snel

Ouder- asbest en niet-zelfbewoningsclausule zijn van toepassing. 

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Kenmerken