Beschrijving

Aan de “De Papelaan-West” in Voorschoten, met magnifiek uitzicht over de weilanden, ligt deze fijne 5-kamer drive-In-woning met inpandig garage/berging, twee badkamers en een prachtig blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning heeft veel mogelijkheden, maar heeft hier en daar wat liefde nodig. De woning is zeer ruim en ideaal als je veel ruimte wenst in een landelijke omgeving. Parkeren kan op eigen terrein of in de inpandige garage. Ligging is nabij de British School, het station, scholen en op loopafstand van het historisch centrum van Voorschoten.

Indeling:
Voortuin met eigen oprit en overdekte toegang tot de woning. Een hal met meterkast, garderobekast en deur naar de garage. Dan een gang met links deur naar een slaapkamer (tuinkamer) grenzend aan de achtertuin, een deur naar de wasruimte en schuiflui naar de achtertuin. In de gang rechts een trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, toilet en toegang tot de grote L-vormige woonkamer en open keuken. De woonkamer heeft een heerlijke open haard en een fijn balkon aan de voorzijde op het zuidwesten met prachtig uitzicht over weilanden. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot een schaduwrijk balkon achter.
De keuken is voorzien van diverse oudere inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, koel-/vriescombinatie, gasfornuis en afzuigkap.
Via de overloop naar trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en eerste badkamer, voorzien van douche, toilet, wastafel en design radiator. Via de grote slaapkamer aan de achterzijde kom je in de tweede kleinere badkamer, voorzien van een ligbad en wastafel.

Vraagprijs: € 529.000, - K.K. | Oplevering: in overleg.

NEN 2580 meetrapportage en een bouwkundig rapport zijn beschikbaar.

Ouderdom- en asbest clausule zijn van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen

Kenmerken