Beschrijving

Vlakbij het centrum én het station van Voorschoten ligt deze royale ZES-KAMER (nu in gebruik als vier-kamer) twee onder één kapwoning. Deze jaren 90 woning (bouwjaar 1992) ligt met de zeer royale achtertuin (ca. 100m2) aan een kleine sloot, momenteel achter een schutting. Deze achtertuin ligt op het zuidwesten. De huidige eigenaren hebben op de begane grond (in de garage) een badkamer gecreëerd en de slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping samengevoegd. Hierdoor zijn de huidige slaapkamers bijzonder groot. Parkeren op eigen terrein is mogelijk. U heeft voldoende ruimte op uw eigen oprit.

Wat deze woning extra interessant maakt is het feit dat er voor de woning een groot grasveld ligt. Ideaal voor spelende kinderen. Daarnaast is het huis geheel uit beton en kalkzandsteen opgetrokken. Dus goed geïsoleerd en lekker stil. 

Kortom, een groot en prachtig gelegen eengezinswoning waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten. 

indeling: oprit en voortuin, garage, entree woning, hal met meterkast en toilet. Trap naar bovengelegen verdieping, entree royale woonkamer met opening naar de keuken. Deze keuken grenst aan de achtertuin. Deur naar achtertuin. De achtertuin ligt op het zuidwesten en aan het water. 

1e verdieping:
overloop, twee deuren naar twee grote slaapkamers (voorheen was de achter slaapkamer in tweeën gedeeld), balkon, deur naar badkamer, trap naar bovengelegen verdieping.

2e verdieping:
grote overloop met cv-opstelling, deur naar bijzonder grote zolderverdieping. met twee dakkapellen (hier maakt u op eenvoudige wijze twee slaapkamers).

Vraagprijs: € 835.000, - K.K. | Oplevering: per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken