Omschrijving

In de kindvriendelijke woonwijk “Starrenburg II” in Voorschoten ligt deze hele riante (158m2 woonopp) OPGEBOUWDE eengezinswoning met een ruime achtertuin met berging en achterom. In de nieuwbouw is de OPBOUW aan de 1e verdieping geplaatst. Deze ZES-KAMER tussenwoning beschikt over maar liefst TWEE badkamers en een dakterras op de2e verdieping. Ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen.  Alle ruimtes zijn groot en ruim. De woonkamer en keuken zijn zeer riant, de slaapkamers hebben mooie afmetingen en de hoogte in de woning is prima. De woonkamer is voorzien van twee extra ramen naast de schuifpui aan de achterzijde (geplaatst in 2014) . Hierdoor beschikt de woonkamer over extra lichtinval. Deze woning is door de huidige eigenaren goed onderhouden. Dat voel je als je door de woning heen loopt. Een ideale eengezinswoning waar je met je (vele) kinderen heerlijk rustig kan wonen.
Indeling: voortuin, entree woning, ruime hal, meterkast, trap naar bovengelegen verdieping, toilet met hangend closet en fonteintje, entree woonkamer, ruime woonkamer met mooie vloer en schuifpui naar de achtertuin met houten berging en achterom. Riante L-vormige keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. 

1e verdieping: overloop, separate kast en toilet, badkamer met ligbad, douche, wastafel en deur naar slaapkamer aan de voorzijde, grote gangkast in de hal, twee deuren naar twee mooie slaapkamers aan de achterzijde. Trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: ruime overloop, aparte kast voor de opstelplaats van de CV- combiketel en wasmachine, 2 ruime slaapkamers en een 2e badkamer (uit 2016).

Kenmerken: 
- Volledig geïsoleerd
- Anker loze spouwmuren (dus geluidsarm)
- 1 zonnepaneel voor de zonneboiler; energiebesparend! 
- Zeer riante woonkamer en keuken
- kindvriendelijke woonomgeving
- cv-ketel uit 2013
- veel opbergruimte
- achtertuin in 2018 aangelegd
- twee buitenkramen (voor en achterzijde

Vraagprijs: € 450.000, - K.K. | Oplevering: in overleg / oktober 2019 | Woonopp: 158m2

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld

Kenmerken