Beschrijving

In de bijzonder kindvriendelijke woonwijk “Starrenburg II” in Voorschoten ligt deze hele fijne ZES-KAMER (vier slaapkamers) tussenwoning met hele grote achtertuin. In deze achtertuin staat een super gave Veranda die heel recent is geplaatst. Extra leuk… achter deze Veranda bevindt zich nog een grote schuur (zie foto). De woning ligt beschut en in een fijn gedeelte van de woonwijk. Parkeren kan voor de deur en aan de zijkant van de straat. Parkeerplaatsen in overvloed! De woning voelt heel fijn aan. De voormalige berging aan de voorzijde is verwijderd in de nieuwbouw. Op deze plek is de keuken (deels) geplaatst. Deze half open keuken is nu lekker groot en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De woonkamer is ruim en voorzien van een leuke serre. De badkamer is erg netjes en vergroot (er is een bad geplaatst). De woning is erg goed geïsoleerd en kan zo betrokken worden. Oh ja… heb jij plannen voor een dakterras op de 2e verdieping? Kan! Er is al een deur gemaakt door de huidige eigenaren. Ben jij op zoek naar een fijn woonhuis voor de toekomst… Kom kijken. Hier word jij echt blij van!

Indeling: entree woning, hal met meterkast en toilet, trap naar bovengelegen verdieping, deur naar keuken met opening naar de fijne woonkamer met uitbouw en openslaande deuren naar de zeer royale achtertuin met gave Veranda en berging.

1e verdieping: overloop, deur naar (vergrootte) badkamer, twee deuren naar twee slaapkamers aan de achterzijde, deur naar grote slaapkamer aan de voorzijde. Trap naar bovengelegen verdieping 

e verdieping: overloop, twee kamers (één is nu een grote opbergkast). Deze verdieping kan eventueel op eenvoudige wijze anders ingedeeld worden.

Kenmerken:
- ruim perceel 
- houten kozijnen met dubbele beglazing
- kindvriendelijke woonomgeving
- super gave veranda 
- ruime, zonnige achtertuin
- ruime slaapkamers

Vraagprijs: € 515.000, - K.K. Oplevering: in overleg,  april / april 2021

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het

Kenmerken