Beschrijving

** VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK DEZE WONING TE BEZICHTIGEN ** Een fantastische, GOED ONDERHOUDEN en bijzonder fraaie ZEVEN-KAMER HOEKWONING in de woonwijk “Boschgeest” in Voorschoten. Deze woning ligt vlakbij het station van Voorschoten, basisscholen en het centrum is op fietsafstand. Bekijk de foto’s, maar pas op, want mogelijk wordt ook u op slag verliefd op deze prachtige, goed onderhouden eengezinswoning.
 
Deze woning beschikt over een heerlijke tuin rondom het huis en een RUIME GARAGE aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een mooie openhaard. Deze woning beschikt over maar liefst ZES slaapkamers en heeft aan de voorzijde een balkon. De badkamer is gerenoveerd en beschikt over een ligbad, grote wastafel met meubel, douche en toilet. De woning beschikt over een dakkapel aan de voor- èn achterzijde, waardoor de zolderkamers ook heerlijk ruim zijn. 

Zie jij jezelf ook al helemaal in de heerlijke, zonnige tuin zitten of voor de openhaard? Maak snel met ons een afspraak om de woning te bezichtigen en wie weet word jij wel de gelukkige eigenaar van dit plaatje! Het energielabel voor deze woning is in aanvraag.

Indeling: Royale voortuin met achterom, entree woning met meterkast, hal met toilet, trap met kastruimte en deur naar de woonkamer. Lichte, ruime woonkamer met openhaard en kastruimte, eetkamer met grote, openslaande deuren naar de tuin, open, gerenoveerde keuken met nog een deur naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige noordwesten, heeft een mooi, ruim terras en loopt aan de zijkant van het huis door. Achterin de tuin zit een grote, gesplitste garage en een oprit. Echt een plaatje! 

1e Verdieping: overloop met trap naar 2e verdieping, vier goed onderhouden slaapkamers waaronder drie ruime kamers met een kamer eventueel voor kantoorruimte of kastruimte. Twee slaapkamers aan de achterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde van het huis met balkon. De badkamer ligt in het midden van de woning met ligbad, wastafel met meubel, douche en toilet. 

2e Verdieping: 1e slaapkamer (nu overloop en in gebruikt als t.v.-/werkkamer), 2e slaapkamer. Knieschotten met veel opbergruimte aan voor- en achterzijde. Vliering. 

Vraagprijs: € 669.000, - K.K. | Oplevering: in overleg. 

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Kenmerken