Beschrijving

Energiekosten worden steeds belangrijker. De huidige eigenaren betalen nu maandelijks aan Gas en elektra € 135,- (energielabel A).

In de woonwijk “Starrenburg 2” in Voorschoten ligt in een bijzonder kindvriendelijk gedeelte van de woonwijk een hele fijne, fijne VIJF-KAMER eengezinswoning met een achtertuin die op het westen ligt en beschikt over een houten berging en achterom. Een bijzonder leuk detail van deze woning is de ligging. Aan de voorzijde geheel vrij met zicht op een watertje en groen, en aan de achterzijde hebben de omwonende de parkeerplaatsen verplaatst om ruimte te creëren voor de kinderen en omwonende. Nu het "Mats" pleintje genoemd. 

De woning is in een goede staat van onderhoud. Er is vloerverwarming op de begane grond. De keuken is nog netjes en de badkamer is in 2019 vernieuwd. De zolderkamer beschikt over een dakkapel. Er bestaat de mogelijkheid om deze dakkapel te vergroten. Omwonenden hebben dat al gedaan en hierdoor ontstaat er een nog grotere zolderkamer. 

Ben jij op zoek naar een hele fijne en knusse woning in een fijn woonwijkje waar jij je snel thuis zal voelen? Kom eens kijken naar deze woning. Echt leuk!

Indeling: voortuin, entree woning, hal met meterkast en toiletruimte, trap naar bovengelegen verdieping. Deur naar woonkamer met open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en vrij uitzicht, deur in de woonkamer naar royale en zeer zonnige achtertuin, houten berging en achterom.

1e verdieping: overloop, deur naar de prachtige moderne badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel, drie deuren naar drie fijne kamers (de ouderslaapkamer is erg groot), trap naar zolderkamer.

2e verdieping: grote zolderkamer met dakkapel en wasmachine opstelling.

Vraagprijs: € 499.000, - K.K. | Oplevering: in overleg.

NEN 2580 Meetrapportage beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken