Omschrijving

Tegen de weilanden aan, met prachtig uitzicht over die weilanden ligt in Wassenaar deze mooie twee-onder-één kapwoning met ZEVEN-KAMERS (waarvan vier slaapkamers). Deze mooie (geheel onder kelderde) eengezinswoning ligt op een ruim perceel (van ca. 593) en ligt in een doodlopende straat. Veel rust en een prachtig uitzicht is wat je krijgt als je deze woning koopt. De woning is netjes onderhouden en beschikt over een hout gestookte open haard. De houten vloer op de begane grond is prachtig en is voldoende ruimte om twee auto’s op eigen terrein te plaatsen. De kelder is enorm maar voor de duidelijkheid: officieel wordt deze niet in de m2 meegerekend. De officiële woonoppervlakte (volgens NEN 2580) is ca. 150m2. 

Indeling: ruime voortuin met mogelijkheid voor het plaatsen van twee (of meer) auto’s, entree woning, hal met toilet, meterkast en trap naar de ruime kelderen trap naar de 1e verdieping. Deur naar de woonkamer met magnifiek uitzicht en hout gestookte open haard, open keuken (woonkeuken_ met deur naar uitbouw (met wasruimte \ bijkeuken) met deur naar de zonnige achtertuin. 

1e verdieping: overloop, zeer ruime badkamer en vier slaapkamers 9allen zeer ruim) met de aan de voorzijde prachtig (vrij) uitzicht.

Kelder: enorme kelder met opbergruimte. 

Kenmerken:
Woonoppervlakte totaal ca. 220m2. Incl. kelder (van ca. 71m2) 
Woonoppervlakte volgens NEN 2580 ca.150m2
* woonkamer 29.32m2
* eetkamer 19.56m2
* open keuken 11 m2
* berging 7.50m2
* vier ruime slaapkamers, 16.6m2 , 16.11m2, 10.27m2 en 14m2
* kelder 6.52m2 x 9.50m2
* geheel voorzien van dubbel glas
* tuin met sprinkler systeem 

Dichtbij uitvalswegen A44.

Oplevering in overleg.

Vraagprijs: € 825.000, - K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken